Menu

Toyota разкрива нова сила - Yaris Cross Hybrid серия SUV

  • Yaris Cross 2020 - 01
  • Yaris Cross 2020 - 02

Тази златна хипноза беше показана за първи път по време на онлайн конференция миналия месец и официално беше представен като най-малкият SUV създаван някога.


Изключителната стилистична посока ни води към по-острър външен вид, в допълнение с акценти в дизайна, включващи 18 инчови джанти с разкроени, сребристи арки.
 
Купето на SUV-a е с размерите на новия Yaris Hatchback, оборудвано с инфотейнмънт сензорен екран с Apple CarPlay и Android Auto, монтиран високо на таблото за управление – по сандарт на Toyota - на нивото на очите. Полудигитален прибор от инструменти, привидно заимстван от високоспецифичните версии на по-големия люк на Corolla, докато по-долу във вътрешността има мултизонов климатичен контрол и електрическа спирачка за паркиране.
 
Множество функции за практичност на Yaris Cross, включват разглобяема задна седалка 40:20:40, регулируема височина и сгъваема под багажника, електрическа задна врата и система "гъвкав колан", за да се предотврати разместване на предмети в багажника докато сте в движение.
Данните за ефективността и икономичността са потвърдени само за хибридната система, която произвежда 85kW мощност и излъчва по-малко от 120 грама на километър CO2 на европейския цикъл на WLTP.
Пълният набор от активни системи за безопасност на Toyota - маркиран под етикета „Toyota Safety Sense“ - се предлага на кросоувъра, включващ автономно аварийно спиране, адаптивен круиз контрол и помощ при центриране на лентата.

Toyota SUV запазва компактния си вид, оборудван е с най-новите хибрид технологии и идва по-мощен от всякога.

Готови ли сте да заблестите с него под светлините на града?
 
За допълнителна информация, въпроси и заявки, се свържете с нас на телефони: +35942919414 или +35942919424
 

*Предвид създалата се ситуация с COVID-19, Toyota отложи за 2021г. пускането в продабжа на новия Yaris SUV за европейския пазар. 

  • Yaris Cross 2020 - 03
  • Yaris Cross 2020 - 05
  • Yaris Cross 2020 - 04

Video Title

Video Slug