Menu

Toyota Corolla 2020 – По-красива. По-мощна. По-сигурна.

  • Toyota Corolla 2020 - 01
  • Toyota Corolla 2020 - 02

  • 2020 Toyota Corolla sedan

С дългата си история и осигуряването на транспорт на достъпни цени, Corolla винаги е бил чудесен избор за интелигентни купувачи. Изцяло новата Toyota Corolla 2020 е с впечатляващ обновен дизайн -  отвътре и отвън, повече функции и усещане за по-удобно и стабилно шофиране.  

Тричленното семейство на Toyota Corolla включва най-продавания автомобил в света в лицето на Corolla Sedan, динамичния Corolla Hatchback и впечаляващия Corolla Touring Sports. Чрез тази разширената моделна гама на Corolla, Toyota успява да предложи за всекиго по нещо – от младежки и градски хечбек до семеен седан и спортно комби.

Красив силует

Новото поколение на Corolla идва с изваяни мускулести форми на каросерията и красиво оформление на светлините, отличавайки се на пътя.

Горивна ефективност и ниски емисии

Corolla има 1,8-литрови и 2.0-литрови хибридни двигатели, осигурявайки плавно и спокойно задвижване - каквато и да е ситуацията, при градски или извънградски условия. Нещо повече, Corolla Hybrid се самозарежда. Това е хибрид, точно такъв, какъвто трябва да бъде.

Умни технологии, лесни за използване

С функции като разпознаване на глас можете да извършвате разговори и да контролирате музиката, без да сваляте ръце от волана, позволявайки Ви да се насладите на наистина лесно и приятно шофиране. Toyota Safety Sense Assistance системата достига нови висини. Системата е подобрена с още по-интелигентни функции, които могат да помогнат избягването на сблъсъци.

✔️ Системата Pre-Collision използва камера и лазерни сензори, за да следи автомобилите пред вас;

✔️ Системата за предупреждение при напускане на лента алармира, в случай, че автомобилът се отклони от пътя;

✔️ Автоматични дълги светлини правят придвижването през нощта по-безопасно;

✔️ Системата за разпознаване на пътни знаци   информира за текущите ограничения.

Но бъдете сигурни, че винаги ще имате контрол и ще бъдете стабилни на пътя.

Позволете си удоволствието да шофирате                          Toyota Corolla!

За повече информация и специлни оферти, се свържете с нас на +35942919424


Video Title

Video Slug